DE PRAKTIJK

DE NAAM

It’s all in the name… Bloom!
Vrij vertaald vanuit het engels staat het voor ‘groei’ en ‘in gezonde conditie’, maar ook voor de tijd van ontplooiing, groeien en ontwikkelen.

Bloom Mondzorg is een beginnende Mondzorgprakijk die nog volledig tot bloei moet komen. Zo is de praktijk eind 2018 geopend zonder cliënten en hopen we te groeien naar een volwaardige 3-kamer praktijk met een uniek karakter, met een populatie van gelijkgestemden, met aandacht voor de mond.

ARE YOU READY TO BLOOM?

DE VISIE

Persoonlijk denk ik dat elke tandartspraktijk/onderneming zijn eigen karakter heeft. Normen en -waarden, waar een (potentiële-) cliënt of collega zich toe aangetrokken en vertrouwd bij voelt. Een gedeelde visie. Het is precies dit wat een praktijkovername zo lastig maakt. Het hebben van een andere visie, voor zowel de praktijk als behandelingen en benadering bracht mij tot het opstarten en invullen van mijn eigen praktijk.

Met een andere visie de huidige markt benaderen, vraagt om een vernieuwde aanpak. Allereerst met een unieke- en zichtbare locatie, we willen tenslotte laten zien dat we er zijn. De praktijksfeer is ontspannend, omdat we weten dat menigeen niet als zodanig de tandarts bezoekt. De cliënt wordt in het behandelproces betrokken en zal hierdoor het belang van goede mondhygiëne in gaan zien. Dit verhoogt niet alleen de kwaliteit, maar ook de voorspelbaarheid van de mondzorg, waardoor de mondgezondheid wordt bevordert.

Bij Bloom Mondzorg geloven we dat een klachtenvrije en onderhoudsvriendelijke mond bij iedereen tot de mogelijkheden behoort, waarbij preventieve- en reconstructieve mondzorg
met persoonlijke aandacht centraal staan.

LEES MEER >>

  PERSOONLIJK CONTACT

  TRANSPARANT

  BETROUWBAAR

  PERSOONLIJKE BENADERING

  PERSOONLIJK CONTACT

  TRANSPARANT

  BETROUWBAAR

  PERSOONLIJKE BENADERING

DE OPSTART

Beseffend dat deze praktijkstart niet de makkelijkste weg is, heb ik er alle vertrouwen in dat een tevreden cliënt de beste reclame is. Daarom geen praktijkovername met een vol cliëntenbestand, maar een doelbewuste keuze om iedere cliënt vanaf het begin goed te leren kennen en in kaart te brengen. Mijn verwachting hierbij is, dat cliënten steeds meer de persoonlijke aandacht en benadering gaan waarderen.

Een vertrouwd gezicht, een vaste behandelaar.

Inmiddels is de praktijk 5 dagen per week geopend, maar nemen we nog altijd nieuwe cliënten aan.

Zo wordt onze praktijk “met de lach leuker”!

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA: