PATIËNTEN STOP!

Helaas schrijven we op dit moment geen nieuwe cliënten meer in. Wel werken we met een wachtlijst. Zodra er weer plek is voor nieuwe cliënten, kunnen wij contact met u opnemen middel van onderstaande informatie in te vullen.

  “THE FLOWER DOESN’T DREAM OF THE BEE…

  IT BLOSSOMS AND THE BEE COMES…”

  (MARK NEPO)

  > JE WORDT MET
  DE LACH LEUKER! >

  ADVIESAANVRAAG

  Wilt u een advies van een (andere) tandarts over uw mondgezondheid, vraag dan een adviesconsult aan. Dit houdt in dat een wij uw mond onderzoeken en u een advies geven. Een adviesconsult heeft als doel om u uitgebreid te informeren over uw mondgezondheid en de behandelmogelijkheden. Wij geven u een onafhankelijk advies over uw mondgezondheid en de behandelmogelijkheden binnen 1 afspraak. Alleen bij een uitgebreid probleem/behandelplan is het mogelijk dat er een vervolgafspraak nodig is om een volledig beeld te krijgen van uw mondgezondheid.

  U kunt altijd een adviesconsult aanvragen. U heeft hier niets voor nodig.

  Voor een adviesconsult brengen wij NZA-code C28 – Uitgebreid onderzoek – ten bedrage van €97,18 in rekening. Er bestaat namelijk geen tandheelkundige behandelcode voor een advies. Het is ons wettelijk niet toegestaan om de omschrijving van de code C28 te wijzigen in adviesconsult. Verder kan aanvullend onderzoek nodig zijn, dit wordt afzonderlijk in rekening gebracht. Denkt u hierbij bijv. aan röntgenfoto’s. De kosten van een adviesconsult worden niet altijd vergoed door zorgverzekeraars. Er zijn verzekeraars die wel een medische, maar geen tandheelkundig adviesconsult vergoeden.

  Informeert u voordat u bij ons komt, bij uw zorgverzekeraar of de kosten worden vergoed. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

  LEES MEER >>